Spread the love

טל ציקורל בניית אתרים : 10 מגמות הטכנולוגיה המובילות לפיתוח אתרים לשנת 2023. בעידן הדיגיטאלי של היום, כלים וטכנולוגיות שעוזרים לעסקים לצמוח ולהצליח הם חיוניים. עם זאת, אפליקציות ואתרי אינטרנט הם כעת כלים אינטגרליים עבור כל ממסד שרוצה להרחיב את טווח ההגעה שלו. משיתוף מידע קריטי ועד למכירת מוצר או שירות, נוכחות באינטרנט משחקת תפקיד חשוב.

למרות שיישומי מובייל הם די בהייפ, לשווק אותם ולגרום למשתמשים להתקין אותם על המכשירים שלהם בין שאר 143.6 מיליארד (בערך) יכול להיות די קשה. מצד שני, בזמן השימוש ביישומי אינטרנט, המשתמשים לא צריכים להוריד ולהתקין אותם, מה שמאפשר לעסקים לשתף תוכן ללא הגבלות.

עם זאת, המגמות הטכנולוגיות בעיצוב ופיתוח אתרים משתנות מדי שנה בהתאם לדרישות הצרכנים ולהתקדמות הטכנולוגית.

כדי לעזור לך, אחלוק את המגמות המובילות בפיתוח אתרים שאפשר לצפות להתרחש בשנים הקרובות.

פיתוח אתרים: סקירה כללית
פיתוח אתרים מתייחס לתכנון, עיצוב, פיתוח ותחזוקה של אתרי אינטרנט ואפליקציות אינטרנט השוכנים על שרתים, בין אם בענן או בחומרה מקומית. כל דבר, החל מדפי אינטרנט מבוססי טקסט ואתרי אינטרנט בני עמוד בודד ועד ליישומי אינטרנט מורכבים, נכלל במונח “פיתוח אתרים”.

פיתוח אתרים נובע משתי מילים, כלומר, טל ציקורל בניית אתרים

אינטרנט: זה מציין את דפי האינטרנט, אתרי האינטרנט, אפליקציות האינטרנט וכל דבר אחר שפועל בדפדפן האינטרנט באמצעות האינטרנט.
פיתוח: זה מתייחס ליצירת אפליקציות אינטרנט או אתרים מאפס.
שני סוגים עיקריים של פיתוח אתרים שאחד עוסק בהם, כוללים

פיתוח ממשק קצה: הוא אחראי על המראה והתחושה של דף האינטרנט, כלומר, הוא כרוך בפיתוח של ממשק המשתמש הגרפי באמצעות שפות תכנות כמו HTML, CSS, JavaScript ומסגרות אחרות כדי לעזור למשתמשים ליצור אינטראקציה עם האתר.
פיתוח אחורי: הוא מתמקד בעבודה של אפליקציית האינטרנט או האתר. Backend מתייחס לפיתוח בצד השרת המכיל עבודה עם ארכיטקטורת אינטרנט, מסדי נתונים, לוגיקה, סקריפטים, שרת וכו’ באמצעות שפות כמו Java, Python, PHP ו-C#. במילים פשוטות, פיתוח אחורי כרוך בפעילויות מאחורי הקלעים המתבצעות תוך כדי ביצוע כל פונקציה באתר.
10 מגמות טכנולוגיות שניתן לצפות ב-2023 לפיתוח אתרים
עבור רבים מאיתנו, עמידה בקצב הטכנולוגיה המתקדמת יכולה להיות מטרידה. אז, גייסתי כמה מהטכנולוגיות שעשויות להיות במגמה ב-2023.

בחיפזון? להלן הפירוט של 10 המגמות המובילות בפיתוח אתרים שאתה צריך לדעת עליהם:

אימות דו-גורמי
SSO באמצעות רשויות מהימנות
מערכות מבוקרות קול
בינה מלאכותית
עיצוב ממשק משתמש בתנועה
גישת פיתוח ראשונה של API
Metaverse
מציאות רבודה (אינטרנט AR)
מצב כהה
אינטרנט 3.0
בואו נחקור כל אחד מהם ביתר פירוט.

1. אימות דו-גורמי טל ציקורל בניית אתרים
המכונה גם אימות דו-שלבי או אימות דו-שלבי, הוא תהליך אבטחה שבו משתמשים מספקים שתי שיטות שונות לאימות זהותם. זה מיושם כדי להגן על אישורי משתמש ומשאבים.

ככל שמספר התקפות הסייבר גדל בשנים האחרונות, אימות דו-גורמי יכול לעזור בהוספת שכבת אבטחה נוספת לתהליך האימות של אתרים או אפליקציות אינטרנט, מה שמקשה על האקרים לקבל גישה לא מורשית למידע של אדם. חשבון או מכשיר מקוון.

אימות דו-גורמי מסתמך על כך שהמשתמש מספק גורם אימות שונה (ביומטרי כמו סריקות פנים או טביעת אצבע או אסימוני אבטחה) והסיסמאות שלו. לכן, גם אם הסיסמה של המשתמש נפגעה, זה לא יספיק כדי לעבור את בדיקת האימות.

2. SSO באמצעות רשויות מהימנות טל ציקורל בניית אתרים
כניסה יחידה (SSO) היא שיטה נוספת לאימות המשמשת צרכנים כדי להיכנס ליישומים שונים תוך שימוש בסט אחד של אישורים, בין אם זה טביעת האצבע, הסיסמאות או הסיסמה החד-פעמית שלהם. אבל ההתחברות עובדת רק דרך לינקדאין, גוגל, טוויטר או פייסבוק.

לאחר אימות האישורים, הרשויות הללו מספקות אסימון המכיל את כל המידע על המשתמש המוצפן בבטחה. יתרה מכך, בזמן עיבוד האסימונים הללו, יישומי אינטרנט או אתרים מבטיחים שהם נשלחו מגורם מהימן ושאין בהם באגים. רק אם לאסימון יש מקור בטוח, המשתמש יוכל לעבור את בדיקת הכניסה.

עם SSO, עסקים יכולים לפתור בעיות מסוימות כולל פיצול, בעיות אבטחה ותאימות, יומני גישה, עייפות סיסמאות ופרודוקטיביות.

3. מערכת בקרת קול טל ציקורל בניית אתרים
אוטומציה של אתרים או אפליקציות אינטרנט באמצעות פקודות קוליות צברה פופולריות בשנים האחרונות. לפי אוברלו, 71% מהמשתמשים מעדיפים לבצע חיפושים קוליים במקום להקליד. יתרה מכך, גודלו של שוק העוזרות הקוליות כפי שחזו על ידי Markets and Markets עומד להגיע ל-11.2 מיליארד דולר עד 2026 לעומת 2.8 מיליארד דולר ב-2021.

ללא ספק, החיפוש הוא חלק חיוני ממספר יישומים כדי לעזור למשתמשים למצוא את מה שהם מחפשים, ללא ידיים.

עם אפליקציות או אתרי אינטרנט לשליטה קולית, משתמשים צריכים לומר את בקשתם רק לאחר הפעלת העוזרת הקולית המאפשרת לאלגוריתם מבוסס AI לחפש ולהחזיר את המידע הדרוש. זה הופך את האינטראקציה של המשתמש עם האינטרנט לקלה יותר, מרתקת יותר ומהירה יותר.

4. בינה מלאכותית טל ציקורל בניית אתרים
בינה מלאכותית היא גירוי האינטליגנציה האנושית באמצעותה מכונות (מערכות מחשב) מעבדות משימות שדורשות בדרך כלל הפרעה אנושית. ניתן לרמוז את המונח AI גם לכל מכונה המורכבת מהמאפיינים והיכולות הקשורות למוח האנושי (לדוגמה, פתרון בעיות ולמידה).

ניתן להשתמש בבינה מלאכותית באפליקציית האינטרנט או באתר למטרות מרובות כגון המלצות, קבלת החלטות אוטומטיות, התאמה אישית של חווית משתמש, פתרון בעיות, עיבוד שפה טבעית, זיהוי הונאה, צ’טבוטים, שיווק וכן הלאה.

5. עיצוב ממשק משתמש בתנועה טל ציקורל בניית אתרים
עיצוב אינטראקטיבי, מונפש אך נטען במהירות הוא היבט חיוני של אפליקציית אינטרנט או אתר אינטרנט מכיוון שהוא עוזר לפתח ממשק משתמש טוב. בעוד שעיצוב סטטי היה בשימוש בשלבים הראשונים, עם ההתקדמות בטכנולוגיה, המשתמשים מצפים לעיצוב תנועה כולל אנימציות ומעברים בדף האינטרנט בימינו.

עיצוב ממשק המשתמש בתנועה הוא רכיב UX שמביא לחיים את אפליקציית האינטרנט או האתר שלך. זוהי ספריית Sass המורכבת משני תריסר אנימציות מובנות ושיעורי מעבר כדי להפוך אב טיפוס ליעיל, מהיר, קל ופשוט.

יישום ממשק המשתמש של Motion באפליקציית האינטרנט שלך הולך להיות במגמה (אם נעשה נכון) מכיוון שהוא עוזר לעסקים להגדיל את טווח הקשב של המשתמשים שלהם תוך הוספת מקור חזק לסיפור חזותי.